joi, 9 octombrie 2008

femei....

de ce trebuie sa existe femei care sa strice rasa feminina? de o saptamana fac promotie la camel in billa. nu credeam ca intr-un singur loc pot fi adunate atatea femei imputite si needucate.in fiecare seara la ora 20 se aduna in vestiar sa se schimbe. e un peisaj groaznic....sunci atarnate, sani lasati, haine nespalate. fizicul nu ar fi o problema, dar este insotit de un vocabular pe care il auzi de cele mai multe ori pe santier.au voci care seaman cu un wc la care se trage apa....nu fac diferenta intre ele si alte persoane. se comporta ca o turma de animale salbatice....vorbesc obscen fara nici un motiv si fac abstractie ca sunt si persoane normale printre ele. de ce ajung unele femei in halul asta? e educatia de vina...saracia....ma intreb te schimba atat de mult viata incat uiti ca esti doar o femeie...si tot ce are mai scump pe lume o femeie sunt instictul matern si feminitatea?
pacat de ele....

2 comentarii:

Anonim spunea...

Exista astfel de specimene pentru ca exista masculi care sa vada in ele "gagicute misto " plus ca ele acasa tin in sifonier atat hainele murdare cat si pe cele curate si 80% din garderoba lor e de imrumut intrucat amica ei detine fix 80% din colectia ei de blugi quin-dao si bluze D&G imprimate in europa.Iar in lazile de la recamierele in care dorm gasesti atat colectia de machiaje si pudre cat si cateva gablonturi legate cu sarma cumparate din bazar.

Georgia spunea...

pe mine nu ma intereseaza ce anume pun pe ele....nu brandul sau firma sunt importante, ci modul in care le combini, si mai presus de orice sa fie curate. da intradevar la faza ca isi tin 80% din hainele murdare cu cele curate este adevarat. asta am putut observa si din vestiarele lor in care mai ca nu as fi intrat sa imi pun uniforma de promotie la tigari. si tin sosetele murdare de o saptaman de "serviciu" cu hainele "curate" de strada. si oricum , pana la urma nu hainele conteaza ci igiena spirituala si verbala si educatia.....si cei de mult trecuti 7 ani de acasa.