duminică, 12 aprilie 2009

Voronin a dat foc Chisinaului (extras din ziarul Timpul din Republica Moldova) + UN TANAR OMORAT LA CHISINAU



Imaginea reprezintă momentul arborării de către doi „revoluţionari” a drapelului pe clădirea Preşedinţiei. Din imagine se vede clar că acţiunea este asistată de un poliţist şi unul în civil (securist). Imaginea e un argument care face praf din eşafodajul comuniştilor că, chipurile, violenţele ar fi fost organizate şi dirijate de Opoziţie. Imaginea demonstrează contrariul: vandalii au fost organizaţi şi dirijaţi de poliţie şi serviciile secrete.




Pentru a compromite Opoziţia şi a izola R. Moldova de România şi Europa, comuniştii au pus la cale o provocare monstruoasă: au incendiat clădirile Preşedinţiei şi Parlamentului, dând vina pe partidele de opoziţie. Provocarea face parte din planurile geopolitice ruseşti de a opri la Prut extinderea UE şi NATO. Aceste planuri Kremlinul le poate realiza doar cu ajutorul comuniştilor şi al sateliţilor lor.

REALITATEA.NET - Protestatarii de la Chişinău, filmaţi şi fotografiaţi de autorităţi-VEZI VIDEO

concluzia: in secolul 21 nu tinerii devasteaza cladiri, ci chiar omanenii politici, prin intermediul unor interpusi.



stirea 2

Valeriu Boboc, un tânăr de 23 de ani, care fusese arestat după evenimentele de la Chişinău, din această săptămână, a decedat la poliţie, potrivit familiei sale, citată de site-ul antiguvernamental Unimedia. Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Familia nu cunoaşte cu exactitate cauzele decesului, dar consideră că tânărul a murit după ce a fost bătut cu cruzime de către poliţie, deoarece corpul acestuia este plin de vânătăi.

Versiunea oficială a poliţiei este că tânărul s-ar fi intoxicat cu fum în timpul acţiunii de protest din 7 aprilie. "Valeriu a fost arestat marţi, dar noi am aflat despre acest lucru abia vineri", a declarat Marcel Boboc, fratele victimei. Valeriu Boboc era căsătorit şi are un copil de un an şi jumătate.

Şi liderul partidului de opoziţie Alianţa Moldova Noastră, Serafim Urechean, vorbise despre o victimă, fără a-i da numele. Potrivit lui, era vorba despre un tânăr de 23 de ani din comuna Bubuieci, municipiul Chişinău, "omorât în torturi la poliţie". Potrivit RADOR, Urechean şi-a exprimat dezamăgirea faţă de atitudinea unor organizaţii europene cu privire la modul în care puterea comunistă a ales să gestioneze situaţia.

"Situaţia se înrăutăţeşte. Au apărut primele jertfe - omorâţi în torturi la poliţie - un tânăr din comuna Bubuieci, de aici, din municipiul Chişinău, de 23 de ani. Este regretabil că nu toţi din UE înţeleg comportamentul tovarăşului Voronin. Le-aş dori şi eu lor câte un preşedinte comunist şi atunci poate ar înţelege mai mult", a spus Urechean.

2 comentarii:

Anonim spunea...

AM FACUT CLIPUL ASTA PENTRU VALERIU BOBOC-MARTIRUL DIN SUFLETELE

NOASTRE.DUMNEZEU SA L IERTE PE VALERIU BOBOC SI CELELALTE VICTIME FACUTE DE COMUNISTI! JOS COMUNISTII! FARA VIOLENTA!


http://www.youtube.com/watch?v=dcPovdntT7U

POEZIE PENTRU BASARABIA SPUSA IN PIATA UNIVERSITATII DE O ROMANCA BASARABEANCA,LILIANA!



http://www.youtube.com/watch?v=FX7fITAPgnw

http://www.votat.eu/ siteul care va demonstra fraudarea alegerilor

Rafaela spunea...

Daca ne-am stringe tot poporul am da jos comunistii si puterea va fi a noastra.Nu trebuie sa sufere oamenii nevinovati.Jos comunistii.Dumnezeu sa-l odihneasca pe Valeriu.[Anita].