duminică, 10 august 2008

MULTUMESC!

Fiecare om are un loc al sau...

E bine sa stii ca oriunde ai pleca, orice ai pati ai unde sa te intorci, ca este cineva care te asteapta, care iti simte lipsa, cu care poti sa reiei o discutie exact din punctul in care ai lasat-o fara bariere de spatiu sau timp, ca desi vorbesti la telefon simti emotia din glasul persoanei cu care vorbesti exact ca si cum ar fi langa tine.
E bine sa stii ca exista o persoana in fata careia poti sa te eliberezi , sa vorbesti liber despre ce te macina, ce te doare, in fata careia poti sa plangi de fericire sau de tristete fara sa iti fie frica ca slabiciunile tale vor fi folosite impotriva ta.
Se spune ca pentru fiecare persoana exista un suflet pereche, pe care mai devreme sau mai tarziu il va gasi..... uneori cand vorbesc cu tine ma regasesc pe mine, nu-mi e rusine de ce ai putea sa crezi despre mine....simt ca ma intelegi exact asa cum sunt si nu trebuie sa schimb nimic ....ci doar sa fiu si eu pentru tine atunci cand ai nevoie sa imparti cu mine un lucru bun sau rau. Pentru cea ce avem trebuie sa multumim in fiecare zi si sa nu uitam sa pretuim.

2 comentarii:

OanaBee spunea...

mi-as dori sa impart numai lucruri bune cu tine...dar uite ce se intampla in jurul nostru fara ca nici macar sa ne imaginam. Unele lucruri se termina brusc, dureros, suntem oameni...si am auzit ca oamenii sunt puternici si ca o pot lua de la capat.

Unknown spunea...

Oamenii sunt puternici. Mai puternici decat isi inchipuie. Iar timpul care de cele mai multe ori ne este dusman (prin trecerea lui prea rapida), de data asta ne este prieten. Ne ajuta sa uitam, sa estompam amintirile dureroase si sa le pastram doar pe cele pe care vrem sa ni le amintim.