sâmbătă, 23 august 2008

NU SUPORT

  1. Manelistii: -cred ca e logic de ce :)
  2. Mahalagioaicele: femeile de 45 50 de ani venite de la tara pe vremea comunistilor, cu 8 clase la activ, ca le-a fost lene sa invete mai mult, a caror singure ocupatii sunt barfa, facut piata cu vecina ca sa mai afle ultimele barfe, vorbitul tare si scuipat.
  3. Baietasii: daca afla cineva cine fabrica tricourile cu Cobra, De puta madre, etc sa ma anunte si pe mine poate facem o organizatie si le dam foc....Cui? Cum cui? celor care fac tricourile si mai ales baietasilor, nu de alta dar m-am plistisit sa vad la tot pasul pe strada cate un smecher din asta aplecat de greutatea impresiilor care asculta manele la telefon.
  4. Babele si mosnegii: nu sunt nerespectuoasa cu cei mai in varsta, dar ma enerveaza foarte tare pensionarii care la ora 7-8 dimineata in timpul anului universitar se pornesc spre copou fara nici o treaba doar ca sa incurce elevii si studentii.
  5. Nespalatii: nu inteleg un lucru...e chiar asa de greu sa te speli? am calculat si in medie un dus poate sa dureze si mai putin de 5 minute si nu e obligatoriu sa te dai cu crema dupa....Nu mi se pare normal ca toata lumea sa simta borsul tau unsuros si acru de la subrat.
  6. Mitomanii: persoanele care din orice fac o minciuna, uneori involuntar, alteori ca sa iasa in evidenta.
  7. Pitzipoacele: din punctul meu de vedere aceste fete se impart in doua categorii -cele cu bani si -cele vai de capul lor. Cu primele nu am nimic pentru ca merg in cluburi si medii exclusiviste, pe care le poti ocolii daca nu iti sunt pe gustul tau. Eu am ce am cu a doua categorie....pur si simplu nu le suport...sunt proaste , neingrijite, imbracate aiurea (si chiar am ajuns la concluzia ca poti sa te imbraci dragutz si fara sa ai prea multi bani), vulgare, colorate ca o capra de anul nou si inca odata proaste :)
  8. Combinatiile de culori galben-roz si vede-mov: am fost agasata vara aasta de aceste doua combinatii de culori...groaznic...bazar scrie pe voi
  9. radio kiss fm: motivul e muzica prea comerciala si vocea insuportabila a lui Huidu.
  10. Baietasii cu niste coji de masini care asculta house la semafor: aveti grija poate vi se dezmembreaza dacia tunata ,din 84
  11. Romanasii veniti de la munca din Etalea (Italia) care au muncit pana au transpirat si in fund (a nu se intelege ca e rusinos sa muncesti) si vin acum in Romania cu impresii de mari bogatani. Si faza cu accentul chiar nu o mai inghite nimeni...luati si vorbiti ca la voi acasa sa sunteti penibili.
  12. Tarancile ambitioase: asta este un capitol foarte vast, caruia am sa ii aloc un post special.
  13. Puradeii: din pacate acesti copii nu imi inspira nici un pic de mila. Sunt foarte insistenti, se baga in sufletul tau, sunt in stare sa se suie pe tine, sa iti smulga din mana, isi manaca mucii in fata ta, se scobesc in fund, isi arata bubele, se scutura de paduchi, te injura ...toate astea poate obtin si ei ceva
  14. Cersetorii de la fundatie care fac 10 flotari pt un leu: indiferent daca te uiti sau nu la ei, daca ai sau nu bani la tine, daca sunt 40 de grade afara sau ploua.  Este un fel de santaj sentimenatl care nu prea mai tine.
  15. Femeile roscate cu permanent ceausist -oaie: oare chiar nu puteti mai mult?
  16. Vanzatoarele invechite care scot frigidrele din priza si vand sucul si apa minerala calde, aproape fierte pentru ca fac economie cand afara sunt 35-40 grade.
Lista poate continua dar daca mai scriu e posibil sa nu ma mai pot opri...si poate constat ca nu ma mai suport nici pe mine..:)

Un comentariu:

Vladimir spunea...

coji de masini,eu ascult muzica dar cand ajung la semafor dau incet,bine ca nu am dacie :))