miercuri, 27 august 2008

Special needs

Fara a intentiona ca acest post sa sune a un anunt matrimonial....stateam si ma gandeam ( o sa intalniti des expresia "stateam si ma gandeam" pe acest blog...pt ca am un defect...gandesc prea mult si imi pun prea multe intrebri) cum ar trebui sa fie barbatul ideal...Nu am sa vorbesc despre fizic, pentru ca eu personal nu am un prototip ( cu exceptia faptului ca trebuie sa fie slabut) ci ma las ghidata de acea sclipire care trebuie sa existe cand cunosti o persoana, ci despre anumite calitati care cred eu ca sunt vitale la un barbat.
In primul rand simtul umorului....nu cred ca nici unei fete ii plac pesimistii, plictisitii....oricat ai fi de tacut, chestia cu misterul nu intotdeuna e asa interesanta...
In al doilea rand, un barbat trebuie sa fie barbat.Orice femeie cu putina personalitate este ca o fiara neimblanzita, de accea ii trebuie un barbat pe masura, care sa fie ferm, decis fara a fi insa poruncitor. Nu avem nevoie de barbati care sa nu stie sa ia decizii si la orice intrebare simpla..."de genul unde mergem astazi?" el sa raspunda..."unde vrei tu" "cum vrei tu"..."nu stiu, spune tu". Mie personal imi place sa fiu luata puternic de mana si fara sa simt ca mi se impune un lucru, sa fiu dusa undeva unde sa ne simtim bine amandoi.
In al treilea rand...oricat de barbat ar fi un barbat...nu trebuie sa fie prea barbat...:)) suna ciudat si poate o sa credeti ca ma contrazic, dar nu este asa.Ating capitole sensibile masculilor...berea si fotbalul. Spun ca barbatul nu trebuie sa fie chiar asa barbat, pentru ca majoritatea sunt genul care isi toarna bere in burdihane pana ori se baloneaza...ori merg din 10 in 10 minute la baie, ori nu se mai pot ridica de la masa ori de la burdihan ori de la ochi impaienjeniti. Imi plac barbatii care au o limita, care stiu sa isi impuna limite de bun simt, astfel incat sa nu faca o femeie sa se simta in plus intre el si halba de bere.
In al patrulea rand...un barbat ar trebui  sa fie cu 3 secunde mai destept decat o femei. Sunt constienta ca orice barbat, chiar daca are langa el o minunatie de fata se uita si la altele...este un lucru normal, datorita atractie  pentru nou, dar ar trebui sa se uite mai finuti, sa se uite fara sa fie vazut holbandu-se,salivand in coltul gurii, curgandu-i din gura, iesindu-i ochii din orbite...
Nu in ultimul rand un barbat nu ar trebui sa fie nicodata las.Nu suport oamenii in general care nu sunt in stare sa spuna un adevar in fata...dar un barbat e si mai scarbos cand se da cocos , dar el de fapt nu are tupeu sa iti spuna in fata anumite lucruri, sau nu este in stare sa poarte o discutie, sa comunice...sa tina piept unei dispute verbale fara sa se intoarca cu spatele dupa ce evident se asigura ca are el ultima replica ucigatoare care de cele mai multe ori este "ai sa vezi tu."

Pentru mine astea sunt 5 cerinte esentiale, dar astept oricand completari si un sfat pentru barbati...nu faceti nicodata asa ca e posibil sa sfarsiti singuri.





2 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru cineva care afirma ca nu are un prototip sa stii ca l-ai descris destul de bine pe "acesta" , dar hai sa fim seriosi daca ai sti de inainte ce te asteapta intr-o relatie , cunosti fiecare pas ... ai mai risca si ai mai incerca sa fii cu acea persoana ? Sincer sa fiu suna boring :P , bine limitele bunului gust , educatia , acestea sunt primordiale dar spontenaitatea si naturaletea sunt cele care condimenteaza relatia si o fac "gustoasa" :) , parerea mea .

Georgia spunea...

uneori oamenii sunt prea plictisiti ca sa mai fie spontani....